Ασφάλεια

Η Εταιρεία μας με πείρα άνω των 30 ετών ειδικεύεται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας φύλαξη, ελέγχου και παρακολούθηση με τεχνικούς άριστα καταρτισμένους στην εγκατάσταση των πιο έξυπνων συστημάτων και στην συντήρηση αυτών.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κλειστά κυκλώματα Συναγερμού, πυρανίχνευση, ανίχνευση αερίου επωνύμων εταιρειών.

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Όλων των τύπων, προδιαγραφών και κατηγοριών από 2 ζώνες έως 1024 ζώνες και μικρές αυτόνομες μονάδες. Μεγάλη γκάμα σε ασύρματες αρκετά έξυπνες μονάδες με υποστήριξη κινητού Τ/Φ. κινητή κεντρική μονάδα κ.λ.π. σε πολύ χαμηλό κόστος, με τα πιο αξιόπιστα υλικά και μόνο επωνύμων εταιρείων όπως PARADOX, SIGMA, ROISCOK , CADDX, όπως επίσης και τα παρελκόμενά των συναγερμών ,δηλαδή ραντάρ, ανιχνευτές κίνησης, ανιχνευτές θραύσεως, μαγνητικές επαφές, εξωτερικές σειρήνες αυτόνομες των εταιριών  ALEPH, OPTEX, VISONIC, TAKEX,  SIGMA, PARADOX

 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Παρακολούθησης CCTV και DVR σε τρεις κατηγορίες απλά αναλογικά υψηλής ανάλυσης αναλογικά και Ψηφιακά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Κέντρα πυρανίχνευσης όπου συνεργάζονται με όλους τους τύπους πυρανιχνευτών. Εγκατάσταση πυρανιχνευτών καπνού, φωτιάς (θερμοδιαφορικούς) και ανιχνευτές φυσικού αερίου και ανιχνευτές L.P.G.C Γκαζιού. Συνεργαζόμαστε μόνο με επώνυμο οίκο με επώνυμα υλικά. Μετάβαση στο χώρο σας για μελέτη και κόστος. Τοποθέτηση πίνακα πυρανύχνευσης με επιλογή όσων ζώνων επιθυμείτε.

 

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Πίνακες εντολής κατάσβεσης καθώς και όλος ο εξοπλισμός κατάσβεσης.

 

 

Εκτύπωση Email